Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Jersey (JCI)

Flag JCI
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Polar Capital Jersey Festival - Open Section 5 Денови 11 Часови
2Polar Capital Jersey Festival Under 1100 (and Under ECF 65) Holiday Tournament 5 Денови 11 Часови
3Polar Capital Jersey Festival Under 1900 (and Under ECF 160) Holiday Tournament 11 Денови 9 Часови
4Polar Capital Jersey Festival Under 1900 (and Under ECF 160) Holiday Tournament 320 Денови 9 Часови
5Polar Capital Jersey Festival - Open Section 322 Денови 15 Часови
6UBS Jersey Open Blitz 324 Денови 15 Часови
7Nautilus Trust Jersey Blitz 676 Денови 9 Часови
8Polar Capital Jersey Festival Holiday Tournament 678 Денови 16 Часови
9Polar Capital Jersey Festival - Open Section 679 Денови 15 Часови